TRIBFEST, EEN FESTIVAL MET EEN MISSIE

TribFest wil niet één van de zovele festivals in de rij zijn. We hebben een doel...een missie als het ware. In 2017 beginnen we met de eerste stap om dit doel te bereiken, een doel gebaseerd op 3 pijlers.

MUSIC IS FOR EVERYONE

Prijzen voor tickets van festivals of concerten zijn de laatste jaren in een pijlsnel tempo gestegen, waardoor het bezoeken van een concert zeker voor jongeren geen evidentie meer is.

Wij willen een betaalbaar alternatief aanbieden. We gaan op zoek naar 'the next best thing', namelijk de allerbeste tributebands uit binnen- en buitenland en bieden dit aan heel democratische prijzen aan. Hierdoor kunnen
muziekliefhebbers toch genieten van een live-optreden van hun favoriete muziek zonder dat dit een aanslag betekent op hun vrijetijdsbudget.

BELGIUM'S GOT TALENT

Om als band een plaats te bemachtigen op een groot of middelgroot festival, moet je al wat bewezen hebben. Beginnend talent krijgt naar onze bescheiden mening te weinig de mogelijkheid om zich te tonen aan het grote publiek. TribFest neemt zich voor om op termijn een platform te worden voor lokaal talent. Of het nu in het Engels of het Nederlands is, of het eigen nummers zijn of covers...lokaal talent zal een plaats krijgen op TribFest.

SUPPORT YOUR COMMUNITY

Een goede relatie uitbouwen met de lokale gemeenschap vinden we  belangrijk. Dan denken we in de eerste plaats aan de directe omgeving van het evenement. We nemen ons dus voor om een voorbeeldige buur te zijn.

Bovendien willen we een win-win relatie opbouwen met het lokale verenigingsleven. We rekenen op hen voor vrijwilligers en in ruil geven we de verenigingen een financiële ondersteuning.